Γεύσεις και αρώματα μιας άλλης εποχής…

Tο ταξίδι μας στη χώρα της γεύσης ξεκίνησε το 1995 , όταν, ως άπειροι οδοιπόροι ακόμα, ανακαλύπταμε ό,τι καλύτερο με σκοπό να σας το προσφέρουμε.

Ένα μικρό πέτρινο ημιυπόγειο μαγαζάκι μπροστά στην εκκλησία του Αγ. Σπυρίδωνα θα στεγάσει την αρχή της ιστορίας μας. Τα παραδοσιακά κερκυραϊκά προϊόντα του Nostos εξαπλώθηκαν γρήγορα σε όλο τον κόσμο και εδραίωσαν τη φήμη του.

Νέο κατάστημα…

Το 2013, 12 χρόνια μετά, το Nostos άπλωσε τα φτερά του και σε άλλη γειτονιά του Νησιού και εγκαινίασε στο Σολάρι τη νέα μονάδα παραγωγής 650 τ.μ. Εδώ παράγεται με προδιαγραφές ISO μία μεγάλη γκάμα εκλεκτών εδεσμάτων, γλυκών και αλμυρών .

Κάθε στιγμή μια γλυκιά Nostαλγία…

Στο κατάστημά μας, οι φίλοι μας μπορούν πλέον να βρουν όλα τα γνωστά μας παραδοσιακά προϊόντα, καθώς επίσης και φρέσκο χειροποίητο παγωτό, σπιτικά γλυκά aries Sweets), χειροποίητες αρτολιχουδιές, αρωματικούς καφέδες, γλυκά χωρίς ζάχαρη αλλά και κεράσματα για κάθε χαρούμενη στιγμή της ζωής σας.

Όνειρό μας είναι αυτό το ταξίδι να συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμα. Να καταφέρουμε να γνωρίσουμε και άλλους τόπους και να φέρουμε τις λιχουδιές μας σε ακόμα περισσότερους φίλους σε όλη την Ελλάδα.